dilluns, 5 de desembre de 2016

Vídeo testimoni de la Sra. Christine del Tour

Avui compartim amb tots vostès el vídeo testimoni de la Sra. Christine del Tour, pacient afectada de la Síndrome Neuro-crani-vertebral, de la Malaltia del Filum amb Descens de les Amígdales cerebel·loses i Siringomièlia idiopàtica. La pacient ens explica com va arribar a l'Institut Chiari de Barcelona i com ha estat l'experiència després d'haver-se sotmès a la Secció del Filum Terminale a l'Institut. 
Data d’intervenció: 21 abril del 2015
Data de filmació: 2 de maig del 2016

Hola em dic Christine, tinc 36 anys i em van operar fa un any mitjançant la Secció del Filum Terminale amb extradural.

Els meus símptomes van començar quan tenia 32 anys i va ser molt dur. Un dia em vaig aixecar amb fortes cefalàlgies que m’oprimien el cap i neuràlgies difuses per tot l’organisme. Els dolors passaven d’una articulació a una altra; a l’espatlla, al genoll, al braç, etc i eren terribles. Durant tres anys, aquests dolors no em van deixar tranquil·la; i no va ser fins passats aquests tres anys que no van descobrir quina era la meva malaltia.  

A França operen aquesta malaltia únicament mitjançant la craniotomia; intervenció a la qual no m’hi vaig voler sotmetre, sobretot perquè allà esperen a que estiguis en cadira de rodes per a fer-te-la i òbviament jo no vaig voler esperar a que això em passes. Llavors, em vaig posar en contacte amb l’Institut Chiari de Barcelona i allà em van operar. Des d’aleshores visc de nou. He recuperat una vida professional, social, normal, etc com la que tenia abans dels 32.

Dono les gràcies a l’Institu Chiari de tot cor. Vull donar les gràcies al Doctor Royo, al Doctor Fiallos qui em va operar i a tot l’equip de l’Institut Chiari de Barcelona.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada