dimecres, 28 de desembre de 2016

El Dr. Fiallos, un neurocirurgià exemplar

Darrera d’una mirada tranquil·la i un gest assossegat s’amaga la figura d’un eminent cirurgià, el Dr. Fiallos. Líder de l’equip quirúrgic que practica la Secció del Filum Terminale, segons els protocols recollits en el Mètode Sanitari Filum System® Surgery.

La seva excel·lent qualitat i precisió tècnica fan que els resultats siguin els desitjats. Qui té el plaer de poder-lo conèixer, sap com cuida fins al més mínim detall del procés quirúrgic.

Gràcies al seu compromís amb la cirurgia, l’Institut Chiari & Siringomielia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB), ha pogut focalitzar-se aquests últims mesos en diferents dels seus objectius estratègics: la difusió internacional del Mètode Sanitari Filum System® i la investigació sobre la Malaltia del Filum.

El Dr. Marco V. Fiallos té una àmplia experiència com a neurocirurgià. Va cursar la llicenciatura de Medicina i Cirurgia a la Universitat Central d’Equador (1977-1984) i més tard es va especialitzar en Neurocirurgia a l’Hospital del Mar de Barcelona (1987-1992).

Ha col·laborat amb els més prestigiosos neurocirurgians del país, entre els que es troben els Drs. Josep Llovet Tapias, Ramon Florensa Brichs, Salvador Colet Esquerre i Miguel B. Royo Salvador. També ha participa en els principals Congressos Internacionals i nacionals de la seva especialitat.

Actualment, el Dr. Marco V. Fiallos és el cap Clínic de Neurocirurgia de l’ICSEB.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada