dijous, 29 de desembre del 2016

Abdallah Faisal Aljohani. Síndrome Neurocrani Vertebral, Malaltia del Filum, Síndrome d’Arnold Chiari I, Escoliosi idiopàtica, Discopatia múltiple

El meu nom és Faisal i sóc el pare de l’Abdallah, un nen de 15 anys de l’Aràbia Saudita. Em permeto explicar la història del meu fill, ja que juntament amb la seva mare som, les persones que hem viscut amb ell el seu patiments en carn i ossos.
El problema de l’Abdallah va començar amb l’atròfia de la seva mà esquerra i la pèrdua de sensibilitat en l’hemicòs esquerre fins a un 50%. Més tard, va començar a tenir més símptomes com mareig, contractures cervicals, i mals dorsals que es van intensificar després de la caiguda d’un cavall.

 A partir de l’any 2015, el seu estat va empitjorar visiblement, i va ser quan els metges del nostre país li van diagnosticar siringomièlia i li van indicar sotmetre’s a la intervenció convencional de forma urgent.

Vaig dubtar molt i vaig decidir buscar per Internet els millors metges especialistes en aquest camp. Va ser aleshores quan vaig trobar l’Institut Chiari de Barcelona, al Dr. Royo Salvador i al seu meravellós equip; sense oblidar al Dr. Marcos Fiallos, gran professional i a les seves bones maneres en atendre’ns.

De seguida, em vaig posar en contacte amb l’Institut a través de la referent de parla àrab, la Sra. Safaa El Idrissi, el “soldat desconegut”, que ens va facilitar tot i ens va programar la primera visita amb el metge pel dia 20 d’abril del 2016, després de la visita, el metge va concloure que el meu fill havia de ser intervingut de la Secció del Filum Terminale, i així va ser; el van operar el dia 21 d’abril.  L’operació va ser exitosa.

L’estat de l’Abdallah ha millorat clarament. Dono les gràcies al Dr. Marcos Fiallos i a la Sra. Safaa i a la resta de l’equip de l’Insitut.

El pare del pacient,
El Sr. Faisal Saad Al-Johani

Per a contactar: 0096654873551


Data de la intervenció: Abril 2016

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada