El Dr. Miguel B. Royo Salvador

El Dr. Miguel B. Royo Salvador va néixer l’any 1950 a la ciutat de Saragossa, Espanya. Es va llicenciar en Medicina i Cirurgia al 1974 a la Facultat de Medicina de la Universitat de Barcelona. Posteriorment, al 1978, es va especialitzar en Neurocirurgia a la Universitat Autònoma de Barcelona on també s’hi va doctorar Cum laude l’any 1993.
El Dr. Miguel B. Royo ha focalitzat, durant més de quaranta anys, els seus estudis en la connexió etiològica d’una sèrie de malalties que fins a dia d’avui havien estat considerades idiopàtiques o d’origen dubtós; com la Síndrome d’Arnold Chiari I, la Siringomièlia i l’Escoliosi idiopàtica, entre d’altres.

El doctor alterna les seves tasques d’investigació i assistencials, al capdavant de l’Institut Chiari & Siringomielia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB), amb la divulgació del mètode que ell mateix ha establert: el “Filum System”. Tot això, a través de conferències internacionals, publicacions científiques i cursos de formació contínua per a especialistes i professionals del camp de les Neurociències.

Si desitgen consultar, de forma més extensa, el currículum vitae del Dr. Royo ho podran fer a través d'aquest enllaç

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada