Normativa interna del blog

L’Institut Chiari & Siringomièlia & Escoliosi de Barcelona ha creat diferents blogs dels idiomes més utilitzats al món. Així els afectats de les diferents malalties que conformen la Malaltia del Fílum com són, la Síndrome d’Arnold Chiari I, la Siringomièlia Idiopàtica, l’Escoliosi Idiopàtica, la Impressió Basilar, la Platibàsia, el Retrocés Odontoide, el Kinking del tronc cerebral i patologies associades com l’Enuresi i d’altres malalties, puguin afavorir-se del coneixement, la informació i tenir a l’abast les darreres novetats a través del blog corresponent al seu idioma, i d’aquesta manera poden ser-los útils i beneficiar-se’n.

Condicions d'us:

Aquestes Condicions d’ús són un acord entre el bloc de l'Institut Chiari de Barcelona en català i vostè, l’usuari d’aquest bloc.


L’accés, l’ús i la navegació del bloc estan subjectes als termes i condicions establerts en aquest document. En accedint, utilitzant i/o navegant pel bloc, està vostè d’acord amb aquests termes i condicions. El contingut del bloc és només per a fins informatius i en cap cas pot ser la prescripció d’un tractament ni substituir la visita de l'especialista o la relació directa amb un metge. Es prohibeix la reproducció i difusió total de continguts científics, fins i tot parcial, sense l'autorització dels autors.


1. Notes sobre l'estil:

 • El llenguatge és l'únic que ens uneix, i si volem entendre i no ser mal interpretat, ha de ser utilitzat de la manera correcta.
 • No utilitzin majúscules en el títol o en el contingut. A Internet equival a cridar i és molt desagradable.
 • Escrigui el més correctament possible, tenint cura de l'ortografia i de la sintaxi, per fer més precisa la transmissió de les idees que vol expressar.
 • És aconsellable evitar grans blocs de text. L'ús adequat dels paràgrafs és més fàcil de llegir.
2. Notes sobre el contingut:
 • Aquest bloc permet als usuaris publicar comentaris sobre el contingut de la pàgina. Si bé, tots els usuaris seran responsables de les seves pròpies declaracions. 
 • L'administrador del bloc és l’Institut Chiari & Siringomielia & Escoliosis de Barcelona i aquest com a moderador es reserva el dret de vetllar pel respecte a les normes, al compliment de la llibertat d’expressió i dels drets a tercers. 
 • No s'admetran ni comentaris racistes, ni xenòfobs, ni homòfobs, ni sexistes, ni feixistes, ni discriminatoris, ni pornogràfics, ni pedòfils, ni d'apologia del terrorisme, ni il·legals o contraris a la naturalesa del dret, així com tampoc els insults als altres usuaris o als administradors.
 • No seran tolerats aquells comentaris que: desobeeixin una llei, un reglament o qualsevol tipus d’ordre governamental; promoguin informació que sigui falsa, enganyosa; promoguin una conducta il·legal, fomentin la violència, així com els comentaris que siguis difamatoris, obscens, insultant, amenaçadors, agressius i/o abusius. 
 • No es permet la publicitat o promoció directa de productes o serveis com tampoc l'spam.
 • Aquest bloc es reserva el dret de controlar i moderar els comentaris publicats, però no té cap obligació de fer-ho. Els comentaris que no compleixin amb les regles de cordialitat i amb les condicions d’ús podran ser retirades del bloc. 
 • La informació que s'ofereix en aquest bloc ha estat pensada per tal d'informar, orientar i donar a conèixer; mai per a reemplaçar la relació entre metge i pacient, visitant o usuari del web. Si desitja una consulta mèdica personalitzada pot fer-ho a través del lloc web www.institutchiaribcn.com. 
 • Aquestes normes seran objecte de contínua actualització i millora. Qualsevol usuari o visitant pot informar el cap del bloc o publicar qualsevol comentari que no compleixi amb el que aquestes normes estableixen.
 • Està prohibida la reproducció i la divulgació total o parcial del contingut científic d'aquest bloc, sense el permís exprés i per escrit de l’Institut Chiari & Siringomièlia i Escoliosi de Barcelona
Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada