dimarts, 10 d’octubre del 2017

Gran èxit del primer esdeveniment artístic a favor dels pacients a Roma.

A la tarda del passat dissabte, 7 d’octubre, en el Teatre San Luigi Guanella, a Roma, va tenir lloc l’esdeveniment cultural solitari a favor dels pacients diagnosticats de la Síndrome d’Arnold Chiari I, Siringomièlia i Escoliosi idiopàtiques i les altres dolències relacionades amb la Malaltia del Filum. 

L’esdeveniment, que ha estat organitzat per la Chiari & Scoliosis & Syringomyelia Foundation (CSSf), en col·laboració amb l’Institut Chiari & Sirirngomielia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB) i l’Associació AI.SAC.SI.SCO Onlus, va ser tot un èxit, ja que va comptar amb la participació de diversos artistes de diferents països, cada un exposant les seves obres i d’aquesta manera animar a d’altres a expressar el seu art.

Entre els/les participants, es trobaven el Dr. Miguel B. Royo, fundador i president del patronat de la CSSf, l’actriu italiana Rita Capobianco amb la seva obra teatral Tutto colpa di Arnold, l’escriptora Marisa Toscano, la ballarina Annalisa Caicci i la cantant Laura Ierano. A més a més, es van presentar diverses obres de dansa, música, arts plàstiques i literatura, creades per artistes d’Itàlia, França, Espanya, Brasil, Bèlgica, Rússia i Romania.

“Estem molt satisfets amb el resultat d’aquest primer esdeveniment artístic solidari, amb la certesa de que s’ha ajudat a fomentar una actitud creativa entre pacients, familiars i simpatitzants”, va declarar el Dr. Royo després de l’esdeveniment. “Ha sigut un plaer tornar a veure a tants pacients i tenir l’oportunitat de descobrir el talent i la gran humanitat de totes les persones que directa o indirectament viuen la Malaltia del Filum i lluites per una vida millor”.

Els convidem a fer una ullada a la galeria de fotos dels millors moments de l’esdeveniment.

























Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada