dimecres, 5 de desembre del 2018

Luis Roberto de Aguiar Bernades. Síndrome Neuro-Cranio-Vertebral. Malaltia del Filum. Descens de les Amígdales Cerebel·loses i lesió medul·lar pre-siringomièlica cervical alta.


Data de la intervenció: Setembre del 2016
Data de la Filmació: Febrer del 2018

Ara és un altre nen!

En aquest vídeo, la Karina, la mare del Luis Roberto, més conegut com a Luizinho, de 5 anys, ens explica breument com es troba el seu fill, 17 mesos després d’haver-se sotmès al tractament segons el Mètode Filum SystemÒ.

Avui en Luis ha vingut a la visita [de control post-quirúrgic que es fa a partir del primer any]: està 100% bé, no té res. No té dolor, està súper disposat, menja bé, dorm bé... Ara és un altre nen!”

Ha deixat, també, un missatge breu als altres pacients. “A aquells que estiguin en la mateixa situació, els recomano aquesta intervenció, perquè les nostres vides han canviat totalment!”

Per concloure, la Sra. Karina ha volgut expressar la seva gratitud. “Moltes gràcies a tot l’equip de l’Institut. Els metges són molt bons, sento molta gratitud per tot el que ens ha passat i tornaria a fer-ho de nou, perquè ha estat el millor que ens ha passat a la vida!”.

Adreça de contacte: kalubp@outlook.com




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada