dilluns, 10 de desembre del 2018

Karyna i Rostyslav Danylishyn, Malaltia del Filum, Síndrome d’Arnold Chiari I, Siringomièlia idiopàtica i Escoliosi idiopàtica.


Karyna: Malaltia del Filum, Síndrome d’Arnold Chiari I, Escoliosi idiopàtica i discopatia múltiple.
Rostyslav: Malaltia del Filum, Síndrome d’Arnold Chiari I, Siringomièlia idiopàtica i discopatia múltiple.

Dates d'intervenció: Karyna: 13.02.18 i Rostyslav:16.10.18
Data de filmació: 17.10.18

L'Alexandr i la Natalia han volgut compartir la història de la seva experiència a l'Institut Chiari.
La Karyna va començar a tenir els primers símptomes als 6 anys: dolor a tot el cos, cefalea constant i intensa, atacs de pànic i por. Va ser diagnosticada d'anomalia  d'Arnold Chiari però el neuropatòleg va dir que la nena no necessitava encara el tractament, tot i que els símptomes preocupaven als seus pares. Llavors van començar a buscar informació a Internet i van trobar l'Institut Chiari a Barcelona, que utilitza un mètode de tractament únic.
Al mateix temps que amb la nena, van començar els símptomes en el seu germà: dolor a tot el cos. Li van fer una RM però no va ser diagnosticat d'anomalia d'Arnold Chiari.
Sabent que la vida de la seva filla estava en perill, els pares van escriure a l'Institut Chiari i van anar-hi per operar-la. L'estada a Barcelona i a l'Institut va resultar menys complicada del que havien imaginat, i el dia de la intervenció la Karyna ja caminava sola. De tornada cap a casa els símptomes van començar a desaparèixer, la son va millorar i les pors van disminuir.
Quan van ser a Barcelona amb la Karyna, també van portar en Rostyslav i el van visitar a l'Institut. En la visita es va descobrir que el nen estava més afectat que la seva germana, i que era candidat per al tractament segons el mètode Filum System® amb el diagnòstic d'anomalia d'Arnold Chiari i siringomièlia.
Va ser operat ahir i es troba bé. Els pares agraeixen l'atenció i el suport dels metges de l’ Institut Chiari. Recomanen a tots els qui pateixen símptomes semblants que s'informin del tractament de l’Institut i que no dubtin ni tinguin por; perquè ells han comprovat que aquest tractament pot aturar la malaltia, i estan contents d'haver pogut donar un futur millor als seus fills.

E-mail de contacte: sanaka1@ukr.net

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada