dimarts, 18 de desembre del 2018

La Pei Chen, la Samantha Meir i la Lurdes Lozano celebren 10 anys a l’ICSEB



El 2018 ha estat un any de grans celebracions en aquesta casa. Al juny, el nostre Institut Chiari & Siringomielia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB) va celebrar el seu 10è aniversari d’excel·lència en l’atenció al pacient, i al novembre el va celebrar la Chiari & Scoliosis & Syringomyelia Foundation (CSSf). Gràcies a l’estreta col·laboració entre l’ICSEB i la CSSf al llarg de tots aquests anys, més de 1500 pacients procedents de tot el món han pogut beneficiar-se de l’aplicació del mètode Filum System®, per al diagnòstic, tractament i seguiment de la Malaltia del Filum i de les patologies associades (entre elles, la Síndrome d’Arnold-Chiari I, la Siringomièlia i l’Escoliosi idiopàtiques) amb excel·lents resultats - fruit dels més de 40 anys d’investigació del Dr. Miguel B. Royo Salvador -.

Tanquem aquest 2018 amb tres celebracions més. Tres veteranes del nostre Institut compleixen 10 anys col·laborant amb l’equip del Dr. Royo: la Sra. Pei Chen, responsable de l’atenció als pacients de parla xinesa i taiwanesa, la Sra. Samantha Meir, corresponsal de referència pels pacients francòfons i castellanoparlants i la Sra. Lurdes Lozano, responsable de l’atenció als pacients de llengua catalana. En aquests 10 anys, la Pei, la Samantha i la Lurdes han atès i acompanyat a molts pacients des de la seva primera consulta fins a la visita diagnòstica, en el tractament quirúrgic i en les etapes postoperatòries. Les nostres corresponsals han anat fent de la seva feina una missió, un pont indispensable entre el metge i el pacient i un suport fonamental pels malalts que s’enfronten a una patologia poc coneguda i amb conseqüències, sovint, devastadores.

Quan vaig començar, mai m’hagués imaginat la importància que acabaria tenint per a mi treballar en aquesta casa. A l’Institut he trobat una altra família, he sentit que faig una tasca útil i amb sentit, perquè tractem amb la salut i la qualitat de vida de les persones, en definitiva, amb la seva felicitat”, comenta la Lurdes, compartint amb la Pei i la Samantha i tots els que treballem a l’Institut Chiari el fort compromís amb el benestar dels malalts. Per a la Lurdes, ha significat un pas més; ja que en l’últim any s’ha convertit en una pacient més, podent empatitzar amb el patiment que comporta la malaltia i amb l’alegria de la recuperació.

Felicitats Pei, Samantha i Lurdes!! Us desitgem que seguiu molts anys més al costat dels pacients i col·laborant en la difusió del Filum System®.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada