dijous, 25 de gener del 2018

Tres nenes i una causa

La pacient belga Lilou van Dyck i les dues germanes italianes,  l’Aurora i l’Alice Negrini van decidir participar en el II Esdeveniment Cultural de la Chiari & Scoliosis & Syringomyelia Foundation, que va tenir lloc a Roma (Itàlia), l’octubre del 2017. Les tres van decidir contribuir amb la causa i enviar vídeos de les seves expressions artístiques.

Lilou van Dyck, de 9 anys, expressa la seva creativitat a través del dibuix i de la pintura des de que tenia 3 anys. És una veritable passió amb la que posa color a la seva vida. 

L’Aurora, de 9 anys, va llegir un poema que va escriure ella mateixa, expressament per a aquest esdeveniment, volent compartir la seva pròpia experiència amb tots els nens malalts. 




Per la seva part, l’Alice (la germana gran de l’Aurora) va tocar dues peces de música clàssica i tradicional amb la guitarra.


La CSSf, l’ICSEB i l’AI.SAC.SI.SCO volen agrair de tot cor als pares i mares d’aquestes nenes per haver permès la valuosa participació de les seves filles a l’esdeveniment.

Contactes

Lilou Van Dyck: agilson@hotmail.com


Aurora i Alice Negrini: giampiera.negri@gmail.com

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada