divendres, 9 de juny de 2017

Samantha Meir: la corresponsal versàtil de l’ICSEB

Des de l’any 2008, l’Institut Chiari & Siringomièlia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB) compta amb la col·laboració de la Samantha Meir, una corresponsal capaç d’emmotllar-se en diferents àmbits i idiomes per tal d’atendre la demana de pacients de diferents parts del món.

Tot i que en els seus primers anys a l’ICSEB es dedicava a atendre als pacients anglosaxons, més tard passaria a ocupar-se dels pacients castellanoparlants i francòfons.

Un dels motius de la seva capacitat d’adaptació és el context multicultural en el qual es va criar: la seva mare és nord-americana i el seu pare d’origen alemany. Si bé va néixer a Barcelona, va créixer a Eivissa on va estudiar al Liceu Francès (d’aquí ve el seu francès) i, més tard, en un col·legi anglès.

La seva experiència a l’estranger la va ajudar a desenvolupa, encara més, la seva versatilitat. Va acabar l’últim any de batxillerat als Estats Units on també va cursar els dos primers anys de la carrera universitària de Ciències i Administració d’empreses. Posteriorment, quan va estar instal·lada altra vegada a Barcelona, es va graduar en fotografia.

La fotografia segueix sent una de les seves passions, tot i que ara, només s’hi dedica en el seu temps lliure. La seva prioritat és, ara per ara, estar amb la seva família i quan pot, es dedica a les seves aficions: les manualitats, la cuina i viatjar.

Després d’aquests anys a l’ICSEB, la Samantha segueix valorant l’aspecte més humà de la seva labor: “Sé que treballo per a una bona causa, ajudant als pacients que pateixen i que se senten sols perquè ningú els pren seriosament o perquè ningú sap què fer amb la seva malaltia”, explica. Per a la Samantha, la seva feina és “molt gratificant” ja que, gràcies a la seva col·laboració amb els doctors, aprèn alguna cosa nova gairebé cada dia. Un altre aspecte que li agrada és el de poder conèixer gent nova, les seves històries i les seves experiències. “Quan venen els pacients a operar-se, passen aquí un mínim de tres dies i al final acabem generant una relació especial, de confiança i de comprensió”.

La Samantha explica com en el llarg temps que porta a l’ICSEB ha crescut com a persona i nota que s’ha fet “més forta i responsable” i això la fa sentir orgullosa de la seva feina.

Per a concloure, vol deixar un missatge als/les pacients: “Estic molt satisfeta d’haver-los pogut ajudar en tot el que m’ha estat possible per a que puguin tenir una millor qualitat de vida, que és el més important”.

Des de l’ICSEB estem molt satisfets amb la feina que ha fet la Samantha durant tots aquests anys, per la seva dedicació, esforç i creixement personal.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada