dijous, 9 de març del 2017

Entrevista a la Sra. Inés Grases Pintó, farmacèutica.


Inés Grases Pintó, farmacèutica
Titular d’oficina de farmàcia
Lloc de filmació: Farmàcia Grases Pintó
Data de filmació: 12 d’abril 2016-04-28




La Farmàcia Grases Pintó és un establiment totalment independent de l’Institut Chiari. La seva farmacèutica, la Inés, ens explica l’experiència del personal de la farmàcia a l’hora d’atendre als pacients de l’Institut que vénen a comprar la seva medicació específica després de l’alta. A la Inés li segueix sorprenent que 24 hores després de la intervenció i malgrat que a l’entrada de la farmàcia hi hagi escales, els pacients pugen pel seu propi peu.

Per la reacció dels pacients, i dels seus familiars, es pot veure que estan molt satisfets amb el tractament, amb el resultat, amb les millores que han aconseguit i amb el dolor que ja no tenen. Quan els pacients tornen als dos mesos per a fer la visita de control i vénen a comprar la medicació, comenten que aquestes millores es mantenen. I s’ha de tenir en compte, diu la Inés, que aquestes persones porten anys amb problemes de salut i dolors que els impedien portar una vida normal.


Malgrat que a la farmàcia el personal parla anglès, francès, italià, castellà i català; com que a l’Institut Chiari hi va a operar-se gent de tot el món, (països asiàtics, russos, etc..) a vegades els pacients vénen acompanyats del personal de l’Institut que parla el seu idioma per a facilitar la compra de la medicació. Destaca, també, el tracte agradable i molt professional de les corresponsals de l’Institut Chiari, un centre de referència en el seu camp, relacionat amb les malalties del sistema nerviós central.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada