divendres, 10 de febrer del 2017

L’Institut Chiari ja compta amb una nova corresponsal pels pacients de parla polonesa

Des del juliol del 2016, els pacients de parla polonesa compten amb una nova corresponsal, la Srta. Nina Piorkowska. Ella és la persona que els atén des de la seva primera consulta, qui està amb ells durant la primera visita i el tractament quirúrgic i després continuarà tot el seguiment post-operatori; fent de pont entre els pacients i els metges especialistes de l’Institut Chiari de Barcelona.

La Nina, originària de Polònia, és llicenciada en Filologia hispànica. Al 2010 va venir a Espanya per a estudiar durant un semestre a la Facultat de Filosofia i lletres de Càceres, quedant des d’aquell mateix moment enamorada del nostre país, de la seva cultura i dels seus paisatges; com ella mateixa ens explica. Al 2014 va decidir traslladar-se de nou a Espanya, vivint un any i mig a Càceres, per després acabar-se mudant a Barcelona, on actualment resideix.

La seva formació li permet respondre amb agilitat a les necessitats d’una feina que requereix, entre d’altres coses, el domini de diferents idiomes i la capacitat de moure’s entre cultures molt diferents, a part de dedicar-se a fer les traduccions de la documentació mèdica.

A la Nina li encanta poder ajudar als pacients i tenir l’oportunitat d’aprendre alguna cosa nova cada dia. Es considera una persona empàtica, somrient, optimista i propera.; sempre disposada a donar un cop de mà en tot allò que pugui. Durant el seu temps lliure li agrada gaudir: d’un bon llibre, de la fotografia, del cinema, de llargs caminades i de viatjar descobrint nous llocs; somiant en tenir algun dia un gos, un pastor alemany.

Molt ben integrada en la seva terra d’adopció, sense oblidar les seves arrels, la Nina sap mitjançar entre la discreció pròpia dels seus compatriotes que, ens comenta, no acostumen per exemple a saludar-se amb un peto excepte amb persones properes, i el caràcter extravertit típicament mediterrani.


Li desitgem a la Nina una trajectòria de creixement i d’aprenentatge al costat dels pacients polonesos, afavorint el coneixement i la possible aplicació del tractament ofert per l’Institut Chiari de Barcelona.    

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada