divendres, 24 de febrer del 2017

L’ICSEB PRESTA ESPECIAL ATENCIÓ ALS PACIENTS COREANS

Per tal d’atendre a la creixent demanada de pacients interessats en el mètode sanitari Filum System®, l’Institut Chairi & Siringomielia & Escoliosis de Barcelona (ICSEB) ha ampliat el seu personal especialitzat en llengües, comunicació i traducció, amb una formació clínica en Atenció al pacient sanitari i operatori. Des del mes de març del 2016, comptem amb la col·laboració de la Srta. Saetbyeol Kim, responsable de l’atenció als pacients coreans.

Coneguda també com a Sally, la nostra corresponsal es va llicenciar en Comerç Internacional a Seul. Durant la seva carrera va tenir l’oportunitat d’estudiar a Finlàndia, fet que li va permetre millorar el seu nivell d’anglès i conèixer altres cultures. A Espanya, on hi viu des de fa gairebé tres anys, ha estudiat castellà i s’ha adaptat perfectament a la nostra cultura.

“La meva formació i la meva experiència em permeten tenir una fluïdesa molt important de comunicació amb els nostres pacients, així com també em permeten establir una bona comunicació entre ells i l’equip mèdic”, ens explica.

La Sally ens comenta que el que més li agrada de la seva feina és sentir la responsabilitat de poder ajudar als ciutadans del seu país a tenir una informació veraç i eficaç des de Barcelona. “Com a coreana de naixement, sóc conscient que els pacients volen tenir molta informació i de manera rapida. És per aquest motiu, que des d’Espanya intento ser el més ràpida possible amb la informació precisa”.

 Des de la seva arribada a Espanya, a l’any 2014, la nostra corresponsal comenta que el que més li ha impactat, ha estat la mentalitat oberta de la gent d’aquí en comparació amb la coreana. Segons ella: el punt en comú entre les dues cultures és que ambdues respecten molt la seva llengua, les seves tradicions i la família.

Fora de l’ICSEB, la seva principal afició és la de viatjar. Sempre que pot intenta trobar llocs nous per visitar a Barcelona. Així com també li agrada molt escoltar música, veure series coreanes i és una gran amant del cinema.

D’altra banda l’ICSEB es sent molt satisfet, així com també ho estan tots els seus companys, amb la incorporació de la Sally a l’equip: per la seva eficàcia, la seva meticulositat en el treball i el seu bon tracte amb els pacients.


Per últim, voldríem aprofitar l’ocasió per a presentar la nova pàgina web en coreà: institutchiaribcn.com/ko . Esperem que amb la nova pàgina siguem capaços de transmetre millor els descobriments de l’ICSEB i ajudar a més pacients coreans.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada